Middelen

De komende drie jaar (2016-2018) streven wij ernaar om te komen tot het volgende:

  1. Het organiseren van een jaarlijkse CME voor de dermatologen en dermatological officers, die verenigd zijn in de DAM (Dermatology Association of Malawi).
  2. Het stimuleren en ondersteunen van dermatologie onderwijs door de dermatological officers en dermatologen aan andere zorgverleners in de eerste en tweede lijn.
  3. Het ondersteunen van de DAM, met name op organisatorisch gebied.
  4. De leden van de DAM te voorzien van relevante dermatologische literatuur door middel van papieren- en e-boeken. Onze aandacht gaat hierbij met name naar de enige medische faculteit van het land, namelijk Blantyre.
  5. Het zoeken naar een geschikte kandidaat, die als vierde dermatoloog van het land opgeleid kan worden in Moshi, Tanzania. Wij streven ernaar de opleiding te financieren en de kandidaat financieel te ondersteunen gedurende de opleiding.
  6. Het ondersteunen van de productie in dermatologische crèmes en zalven in het Queen Elizabeth Ziekenhuis te Blantyre. Daarvoor sturen wij basis bestanddelen voor crèmes en zalven.
  7. De bovengenoemde activiteiten zijn afhankelijk van onze inkomsten. Wij zullen sponsoren en donateurs moeten identificeren en activeren.

Lees ons gehele Beleidsplan